ABONNEMENTS, PRIVATPOLITIK

– OG HANDELSBETINGELSER

Disse betingelser gælder for websitet forfatningspartiet.dk og for de abonnementer der tilbydes på forfatningspartiet.dk, de produkter der leveres i henhold til abonnementer. Ved køb af ydelser på forfatningspartiet.dk , accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.


Beskyttelse af personoplysninger

Cookie Indstillinger

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Funktionelle

Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. Oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog du foretrækker, til at vise videoer og andre visuelle elementer på hjemmesiden fx jobsøgning.

Statistiske

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.

Marketing

Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre hjemmesider, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med. Det kan du læse mere om herunder.

Uklassificerede

Uklassificerede cookies er vi i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

VÆLG ALLEOPDATER SAMTYKKE

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website

5. Google Analytics

6. Facebook

7. Brug af personoplysninger

8. Kontakt vedr. personoplysninger

9. Beskyttelse af personoplysninger


1. Ejeroplysninger


Forfatningspartiet


C.W. Obels Plads 3, 9000 Aalborg

Telefon: 21401563

Email: info@forfatningspartiet.dk

2. Hvad er cookies?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies


http://minecookies.org/cookiehandtering


4. Formål med cookies på vores website:


Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:


– Google

– Facebook


5. Google Analytics


Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


6. Facebook


Websitet bruger cookies fra Facebook til at måle trafikken på websitet, og til at målrette annoncer. Mere information her:

https://www.facebook.com/about/privacy/


7. Brug af personoplysninger


Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefonnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.


Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


8. Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Forfatningspartiet, skal du rette henvendelse på info@forfatningspartiet.dk eller telefon 21401563. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


9. Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge databeskyttelsesloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores bruger oplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. databeskyttelseslovens § 39, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 77.

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 30.03.2021………………………………………………


Nødvendige (1)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.


Navn

Udbyder

Formål

Udløb

CookieInformationConsent

www.Forfatningspartiet.dk

Understøtter websitets tekniske funktioner.

et år

Funktionelle (0)

Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. Oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog du foretrækker, til at vise videoer og andre visuelle elementer på hjemmesiden fx jobsøgning.


Statistiske (4)

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.


Navn

Udbyder

Formål

Udløb

_gat_gtag_UA_xxx_xxx

 Forfatningspartiet.dk

Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

få sekunder

_gat_UA-xxx-xxx

Forfatningspartiet.dk

Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

få sekunder

_gid

Forfatningspartiet.dk

Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

en dag

_ga

Forfatningspartiet.dk

Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål.

2 år

Marketing (12)

Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre hjemmesider, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med. Det kan du læse mere om herunder.


Navn

Udbyder

Formål

Udløb

fr

.facebook.com

Facebooks primære annonceringscookie, som bruges til at levere, måle og forbedre relevansen af annoncer.

3 måneder

UserMatchHistory

.linkedin.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

en måned

uid

.adform.net

Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet for at levere målrettet annoncering.

2 måneder

lang

.linkedin.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

Session

www.facebook.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

Session

C

.adform.net

Understøtter integrationen af ​​en tredjeparts platform på websitet for at levere målrettet annoncering.

en måned

bcookie

.linkedin.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

2 år

AnalyticsSyncHistory

.linkedin.com

Samler information om brugerne og deres aktivitet på websitet. Informationen bruges til at spore og analysere brugeradfærd, for at imødekomme de enkelte brugers behov og for at levere målrettet annoncering.

en måned

lang

.ads.linkedin.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

Session

lidc

.linkedin.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

en dag

bscookie

. www.linkedin.com

Støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

2 år

_fbp

Forfatningspartiet.dk

Identificerer browsere med det formål at levere reklamer og website statistik.

3 måneder

Uklassificerede (0)

Uklassificerede cookies er vi i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.


Dit samtykke gælder for følgende domæner: forfatningspartiet.dk




Email

Hvad bruger vi dine oplysninger til? Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi bruger din e-mail adresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud, konkurrencer, tips og gode råd og andet markedsføringsmateriale. Vi kan endvidere bruge din e-mail adresse til at udsende orienterende e-mails om vores forretning eller om vores nyhedsbrev. Derudover anvender vi de indsamlede mailadresser i oftest anonymiseret form til markedsføring.

Til udsendelse af e-mails bruger vi platformene MailChimp.

MailChimp: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA