Forfatningspartiet

Danmark skal have en forfatning, der er udarbejdet af folket for folket. Forfatningen skal erstatte Grundloven og skabe fundamentet for et nyt, retfærdigt samfundssystem, hvor folket har magten.


Flemming Blicher

Formand

flbl@forfatningspartiet.dk

Flemming Blicher er uddannet Svagstrømsingeniør og har en MBA fra University College Dublin. Da han forlod telecom branchen efter 6 år var han chef for en teknisk afdeling i Mellemøsten. Han har siden arbejdet fem år som Managementkonsulent og flere år som entreprenør med forskellige opstartsvirksomheder.

Flemming tog initiativet til Forfatningspartiet efter at have arrangeret demonstrationer foran Christiansborg i flere måneder. Privat bruger Flemming sin fritid sammen med sin kæreste, sine børn og sammenbragte børn.

Jovan Tasevski

Næst Formand

jota@forfatningspartiet.dk

Jovan Tasevski 42 år og Far til tre. Kommunikation er mit stærkeste redskab. Polititjenestemand med 14 år på bagen. Har primært beskæftiget mig med det operative arbejde, kombineret med afstikkere til det administrative indenfor sags- og efterbehandling på særlovsområdet.

En stærk retfærdighedssans kombineret med et ønske om at styrke og motivere unge til at holde sig ude af kriminalitet gennem fokus på det kriminalpræventive arbejde, som nærbetjent på Amager. Har en exceptionel evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer.


Ea Øland

Forkvinde for ungdomsorganisationen

eaol@forfatningspartiet.dk

Ea er en kreativt og abstrakt kvinde der under den til tider barnagtige overlade, er drevet af intelligens og en hel del livserfaring. Ea har en bred vifte af erhvervserfaring og har deltaget i frivillige sammenhænge både politisk, kunstnerisk, samfundsmæssigt, terapeutisk og sundhedsorienteret.

I Eas mere spirituelle hjørne, formår hun at følge med tiden med sit unikke astronomisk Astrologiske perspektiv. Hun er altid nysgerrig og åben for at lære mere om livet og tilværelsen og er generelt glad for at hjælpe andre til at finde mening med livet. Vi er meget glade for at have Ea med på holdet, da hun bidrager til et kreativt input ud over det sædvanelige og formår at arbejde intuitivt, humoristisk mens hun bevarer en ro og jordbundenhed der styrker fællesskabet og vores individuelle styrker i gruppen. 

Charlotte Petersen

Kasserer

chpe@forfatningspartiet.dk

Charlotte Petersen er en kvinde med slag i, med hjertet et fokuseret sted, med mål og retning for øje. Mor til 2 store drenge

En drivkraft, indre viden og kvinde power man skal lede længe efter, og som arbejder ydmygt, hjerteligt, strukturelt og fattet, under overfladen. Fundamentet skabes og stabiliseres herfra og er en vigtig brik for sammenhængskraften i forfatningspartiet.

Charlotte samler trådene, giver retning og realisme i organisationen.

Hovedbestyrelsesmedlemmer

Michael Kastis

Bestyrelsesmedlem

mika@forfatningspartiet.dk

Michael Konstantinos Kastis er født d 1704-1984 og har været selvstændig erhvervsdrivende fra 2004-2020 og er før det udannet slagter ved Danish Crown I Sæby- og har arbejdet på en boreplatform som rigger i 2 år

Michael har i mange år interesseret sig for økonomi og specielt monetær historie og brænder for at kan være med til at sprede hans viden om det økonomiske. Michael har proklameret at hvis det skulle vise sig at blive til en plads i folketinget- gør han det gratis, da han mener at en tjener af folket, gør det af kærlighed for lige præcis folket!


Fra Elitestyre til Folkestyre.